Voorbeeld cv maken

Voorbeeld cv maken

Een voorbeeld cv maken is een eerste stap in het solliciteren. U kunt een voorbeeld cv maken op papier om eerst een ruwe schets te maken en daarna op de computer. In Word kunt u een voorbeeld cv maken voor u zelf vanuit een blanco pagina, maar ook in Word bestaande formats die u kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om, zodra u uw cv gemaakt hebt, deze op te slaan als PDF zodat de lay out niet verandert zodra u deze per mail verstuurt naar een potentiƫle werkgever.

Is een een voorbeeld cv maken lastig?

Online kunt u voorbeeld cv’s vinden die u kunt gebruiken als format wanneer u het lastig vindt zelf een cv te maken. Let u op de lay out en de verschillende standaard termen. Uw persoonsgegevens bovenaan, dan opleiding en daarna werkervaring en aanvullende informatie. Zoekt u niet alleen in het Nederlands maar ook in het Engels op bijvoorbeeld ‘resume’, dan zult u verschillende types curricula vitae vinden.

Veel succes bij het vinden en maken van een voorbeeld cv.

Let er wel op bij het gebruiken van een voorbeeld cv voor uw eigen sollicitaties dat u geen cv’s van andere kopieert. Hoe zou u het zelf opschrijven? Gebruik vooral een voorbeeld als inspiratie bij een voorbeeld cv maken voor u zelf.