CV maken in Word

CV maken in Word

Wil je snel een cv maken in Word dan heb je hiervoor allerlei sjablonen. Ga hiervoor naar Bestand en kies voor nieuw. Hier kun je kiezen uit verschillende opties zoals brieven, labels of facturen. Onderaan de lijst staat “meer mogelijkheden”. Hier kun je kiezen voor cv’s. Bij het openen van deze categorie zijn verschillende voorbeelden welke direct gedownload kunnen worden.

Zo kun je de wat eenvoudige cv maken in Word waar je kort en krachtig je persoonsgegevens, diploma’s en werkervaring aangeeft.

Maar een cv maken in Word biedt meer mogelijkheden. Zo kun je een chronologische of een functionele cv maken in Word. Maar je kunt ook kiezen voor de cv’s die speciaal gemaakt zijn voor een bepaalde functie. Denk daarbij aan een bankier, verpleegkundige of manager. Ten slotte kun je kiezen om een cv te maken in Word die specifiek met een bepaalde omstandigheid heeft te maken.

Bijvoorbeeld een overplaatsing binnen een bedrijf of een onlangs geslaagde student.

Een sjabloon kiezen maakt een cv maken in Word eenvoudig waardoor je serieus met je sollicitatie aan de slag kan. Maar uiteraard kun je altijd zelf kiezen om een eigen ontwerp te maken. Hiermee kun je zelf bepalen wat je wilt delen met een eventuele aanstaande werkgever.